Strider cup en Dikkebandenrace

In samen werking met Sportteam Goeree Overflakkee zal er voor de jeugd in diverse categorieën vanaf 10 uur een loopfiets race voor de kleine deelnemers worden gehouden.

In series van 7 coureurtjes “deelnemers”  strijden de coureurtjes onderling om een plekje in de kleine finale te bemachtigen.
Alle deelnemers zullen prijs hebben.
De drie races worden verreden gedurende de dag, tussen de volwassen onderdelen en worden per leeftijdcategorie verreden.

Als extra zal er ook een reguliere dikkebandenrace worden gehouden voor 6/7 en 8 tm 10 jarige deelnemers.

10:00 uur cat 2 en 3 jarigen
10:00 uur cat 4 en 5 jarigen
Loopfietsen worden beschikbaar gesteld door de organisatie

Dikkebanden race op eigen fiets
11:45 uur 6/7 en 8 tm 10 jarigen

Deelname is gratis

Wielerronde Middelharnis draagt zorg voor een maatschappelijk belang en stimuleert zelfs de jongste jeugd om te bewegen en te sporten. Deze visie wordt door Sportteam Goeree Overflakkee ook nagestreefd. Zij bezoeken daarvoor de jeugd op straat en op de scholen.

Zorg dat je op tijd bent, zodat je niet op laatste moment helm, startnummer of dergelijke nog moet ophalen. Daginschrijving is mogelijk tot 15 minuten voor de start, zolang het maximum aantal deelnemers nog niet bereikt is.

DE VOORINSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN
DAGINSCHRIJVING IS MOGELIJK INDIEN U OP TIJD AANWEZIG BENT

 

Privacywet (AVG), Algemene Verordening Gegevensbescherming 25-05-2018.

Op 25 Mei 2018 treed de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Deze EU-privacyverordening regelt onder meer de omgang met Persoonsgegevens en geldt zowel voor de publieke als private toepassingen.

Tijdens ons jaarlijkse evenementen georganiseerd door Wielerronde Menheerse kunnen er tijdens de wedstrijden foto’s en/of videomateriaal gemaakt worden door de organisatie en/of derden. Door in te schrijven, deel te nemen aan de wedstrijden georganiseerd door de K.N.W.U, TMZ, NTFU en Stichting Wielerronde Menheerse stemt u hier mee in. Gegevens worden niet aan derden verstrekt en voorzien van Copyright.